Laserskärning av stål, plåt, rör och profiler

Laserskärning 


Beställ laserskärning i Polen. Spara tid och pengar. Lägg ut laserskärning av plåt, rör och profiler till proffs. Vi gör en kostnadsuppskattning åt dig och gör färdiga produkter av kolstål eller rostfritt stål. Vår konstruktör kommer att designa dina produkter åt dig. Transport på 24 timmar redan i Sverige.

Vår laserskärningsavdelning i Gdańsk erbjuder bearbetning av strukturella, rostfria och icke-järnmetaller som aluminium, koppar, mässing och brons.


Vi erbjuder även service av skärning av sektioner, vinklar och perforering av profiler. Bearbetningen utförs med precision som uppfyller DIN ISO 2768-standarden. Vår tekniska personal har all kompetens, kunskap och kompetens för att säkerställa att de tjänster vi tillhandahåller uppfyller kundens krav. Laserskärning i företaget utförs på högklassiga fiberoptiska skärare som bearbetar material enligt följande parametrar:


konstruktionsstål - upp till 30 mm

rostfritt stål - upp till 35 mm

aluminium - upp till 25 mm

mässing - upp till 10 mm

koppar - upp till 10 mm

Den maximala storleken på det bearbetade arket är 5000 × 3000 mm.


Laserskärning i Polen

Våra kunder är främst produktionsföretag inom mekanik, möbel(inredning), varvs-, fordons- och järnvägsindustri samt tillverkare av jordbruksmaskiner, stålkonstruktioner, värmeväxlare, luftkonditionering och medicinska möbler m.m.


Våra styrkor

10 kW laserhuvuden TRUMPF TruLaser 5030 fiber

Snabba handläggningstider

Element rena och estetiskt packade

Ren kant, inga grader

Höga dimensionstoleranser

Förmågan att skära komplexa former

Skärning av små delar

Skär täta perforeringar

Skär hål mindre i diameter än materialtjockleken

Gravering av element


Efter att ha kapat elementen med laser kan vi utföra en svetstjänst och göra en färdig maskin eller struktur åt dig. Se våra snabbsvetstjänster.


Starmax Snabb laserskärning
ul. Rycerska 3, Bakowo nära Gdansk, POLEN
tel: +48 601 892 992, cnc@starmax.com.pl


Fiber laser 3d laserskärning av stålLaserskärning


Pages