Parametrisk bänk för ett köpcentrum

Parametrisk rund bänk WB101


Möblerna är avsedda att användas på offentliga platser, såsom köpcentra, hotell, kontorsbyggnader och väntrum på herrgårdar. Ryggstödet på ena sidan av bänken är högt och på andra sidan är det reducerat. På motsatt sida har bänken inget ryggstöd. En innerdiameter på mer än 100 cm är en plats för en grön kruka. Tillsammans med krukan skapar den en trevlig ö att vila på. Stålkonstruktionen gör det lätt att rengöra under bänken.


Parametrisk rund bänk WB101Teknisk data:

En rund bänk med en kruka gjord av 120 unika lameller.

Parametrisk bänk med en diameter på 275 cm.

Sitsen är gjord av 18 eller 21 mm plywood, lackerad två gånger med klarlack.

Stålram svartmålad.

Bänken består av 4 delar för att underlätta transport och installation.

Deadline är ca 6 veckor.CAD parametrisk design:

Parametrisk CAD-design hos Starmax möjliggör unik design. Datormjukvara underlättar skapandet och modifieringen av rumsliga modeller baserat på givna parametrar. Vi definierar möblernas längd, träskivornas tjocklek, springornas storlek, mellanformer etc. Vi leker med form, material, springor, rundningar och konkaviteter och vi försöker skapa en futuristisk form. Vi kommer ihåg att funktionalitet och ergonomi ska vara de överordnade värdena. Våra parametriska stadsbänkar är alltid bekväma att sitta på. De ser lite ut som en möbel, lite som konst.Tillverkning av parametriska möbler:

Hela möbelproduktionen sker i vår fabrik i Gdańsk-Bąkowo. Anläggningen ligger 10 km från den internationella flygplatsen i Gdańsk, 2 km från motorväg A1 och 15 km från containerhamnen i Gdańsk och färjan till Sverige.

Vi har CNC-maskiner för kapning i trä och panel. Vår stålproduktionsavdelning i svetsverkstaden tillverkar stålkonstruktioner till de tillverkade möblerna.


Parametrisk bänk Starmax

Parametrisk bänk SnabbFRÄSNING

Parametriska bänkar CAD design
Parametrisk bänktillverkning i Sverige
Fråga oss om tillverkning av parametriska bänkar för din investering.

cnc@starmax.com.pl

Pages